Den 4. - z Horta de Sant Joan do Alcoriso Probouzíme se kupodivu se všemi orgány a po skromnější snídani jdeme opět do boje. Vracíme se na TET. Cesta svižně ubíhá do chvíle, kdy vede vyschlým řečištěm plným sypkých oblázků. Honza s Igorem řečiště bravurně překonávají, náčelník provedl záhrab a velí k ústupu. Sjíždíme z trasy a snažíme se problémový úsek objet. Poměrně značně se vzdalujeme od původní trasy a nebýt náčelníkovo kvalitních mapových podkladů, možná tam bloudíme doteď. K odpoledni zastavujeme v baru a shlédneme posledních deset minut semifinále v hokeji. V dobré náladě dorážíme do hotelu v městečku Alcoriso. zpět Výpis komentářůPřidat komentář |
MENUHOMEAKTUALITYNoční spoj Olbia - Livorno | 2024-10-03Tady budeme bydlet - kabinka 8146 Jak vypadá obecní vývěska s parte? Posuďte nyní. | 2024-10-02 Posuďte i věk některých zesnulých. Především Sardky mají pěkně tuhý kořínek! Link na zvětšené foto je zde: PARTE_TABLO ( doporučuji otevřít v novém okně prohlížeče ) Pulpo Fritto s karotkovým pyré - dnes v extrémní gastronomii zaskakuje Veronika | 2024-09-29 Dnes mě při přípravě gastronomické aktuality nahradila Veronika. Říká: až po pokapání citronem je to to pravé! Sardské Nurhagy - nikdo pořádně neví, kde se tu vzaly a k čemu sloužily | 2024-09-29 Stáří těchto staveb je 1700-730 př. n l. Vrhají impozantní dojem. Je jich tu spousta. Celkem asi cca 7000 po celé Sardinii Jak také může vypadat jídelní lístek ? | 2024-09-27 Ve Francii je poměrně běžný tento typ menu. Číšník jej pak tahá od stolu ke stolu a pokládá na volnou židle od vedlejšího stolu. Nutná podmínka je, že nesmí být plná hospoda. Pak to přestává fungovat. Doporučím tento styl i Vencovi Pitrovi v Mladošovicích! HISTORICKÉ VÝPRAVY:Po stopách jarní španělské kampaně - tentokráte s Honzou, Igorem a Sváťou |