Den 2. - ze Sant Llorenc d´Hortons do L´Espliga de Francoli Po výborné snídani srovnáváme účet (kreditní karty trochu úpí) a vydáváme se na cestu. Dnešní etapa je rozjezdová, Míra nás zkušeně vede pěknou (placatou) krajinou, obnovujeme si schopnosti jízdy na těžkejch moto. Trasa je technicky jednodušší, ale moc pěkná. Náčelník sklízí pochvalu celé stupiny. Ke konci si děláme skupinové foto na hlavičku expedice. Španělskou vesnici za námi Míra zakoupil jako předsvatební dar pro svoji nastávající. Dojíždíme do Masia Del Cadet, kde nás Igor ještě před ubytováním vtáhnul do gintonicového kolotoče. Tímto byl určen ráz večera … Po večeři zkoukneme hokej (kupodivu zde není problém s geoIP) a jdeme do peří. Zítra bude jezdecky náročnější den.
zpět Výpis komentářůPřidat komentář |
MENUHOMEAKTUALITYNoční spoj Olbia - Livorno | 2024-10-03Tady budeme bydlet - kabinka 8146 Jak vypadá obecní vývěska s parte? Posuďte nyní. | 2024-10-02 Posuďte i věk některých zesnulých. Především Sardky mají pěkně tuhý kořínek! Link na zvětšené foto je zde: PARTE_TABLO ( doporučuji otevřít v novém okně prohlížeče ) Pulpo Fritto s karotkovým pyré - dnes v extrémní gastronomii zaskakuje Veronika | 2024-09-29 Dnes mě při přípravě gastronomické aktuality nahradila Veronika. Říká: až po pokapání citronem je to to pravé! Sardské Nurhagy - nikdo pořádně neví, kde se tu vzaly a k čemu sloužily | 2024-09-29 Stáří těchto staveb je 1700-730 př. n l. Vrhají impozantní dojem. Je jich tu spousta. Celkem asi cca 7000 po celé Sardinii Jak také může vypadat jídelní lístek ? | 2024-09-27 Ve Francii je poměrně běžný tento typ menu. Číšník jej pak tahá od stolu ke stolu a pokládá na volnou židle od vedlejšího stolu. Nutná podmínka je, že nesmí být plná hospoda. Pak to přestává fungovat. Doporučím tento styl i Vencovi Pitrovi v Mladošovicích! HISTORICKÉ VÝPRAVY:Po stopách jarní španělské kampaně - tentokráte s Honzou, Igorem a Sváťou |